Ervaringen

van mensen

positieve woorden

Ervaringen

Heeft u een positieve ervaring met de Cranio Sacraal therapie of een van de andere behandelingen, laat het dan weten door een bericht op onze website achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Evert van der Neut heeft geschreven op 20 mei 2021 om 17:30
Ik ben door mevrouw Petra Zijlmans regelmatig zeer goed behandeld. Ik ben uitermate tevreden. Evert van der Neut
Marij Paulissen - van Hugten uit Maastricht heeft geschreven op 23 april 2021 om 19:59
Als je niet meer weet hoe je de dagen en nachten door moet komen, veroorzaakt door pijnsensaties die tegen de grens van het draagbare aanhikken, je eigen belevingswereld geen enkel perspectief meer biedt op een sprankje licht aan de horizon en vervolgens, in dié uiterste nood, een volledig vreemd iemand benaderen die zonder omwegen, na een korte uitleg met als eindvraag, "kunt U mij helpen", à la minute hulp aanbiedt..............! Pure dankbaarheid nam bezit van mij. Deze mevrouw, Petra, beschikkend over een formidabele dosis aan empathisch vermogen heeft er diezelfde dag in grote mate aan bijgedragen om mijn leven opnieuw te aanschouwen. Na haar intense behandeling ben ik huiswaarts gegaan, niet alleen met een sterk gereduceerde pijn, maar vooral met het vermogen om weer verder in het leven vóór mij te kijken en het gevecht opnieuw aan te gaan. Alle volgende behandelingen bij haar voelden aan als een door engelen gedragen fenomeen die de verbinding tussen lichaam en geest opnieuw tot wasdom brachten. Ben je veel dank verschuldigd Petra! Liefs Marij
Anneke uit Reusel heeft geschreven op 14 april 2021 om 20:35
Petra is een Toegewijde en zeer Deskundige Therapeute. Ze is Oprecht, Betrokken en Geinteresseerd in Jou als Mens. Ze is een Echt Warm en Positief Mensen-Mens, die Naast je staat en Samen met Jou probeert te achterhalen waar je Emotionele en Fysieke Blokkades zitten en de daaruit vloeiende Pijnklachten. Ze maakt een Totaal-Plaatje vanaf je Kind-Zijn tot waar je Nu in het Leven staat, en Kijkt naar de Dieper- liggende Oorzaken van je Klachten. Met de vele Diciplines die ze zich door vele Studies en Praktijkervaring heeft Eigen gemaakt, gaat ze vanuit Diverse Invalshoeken Samen met Jou op zoek naar de mogelijke oorzaken van je klachten. Van daaruit kan ze een Aanzet en Behandeling geven tot (Zelf-)Heling of Verlichting van je klachten of pijn. Ze neemt Alle Tijd voor je, Straalt Rust en Kalmte uit, heeft Engelengeduld, is Openminded en Oordeelt Niet. Je vindt bij haar een Veilige, Vertrouwde, Liefdevolle Ondersteuning en Begeleiding, Ze geeft je door haar Eerlijke Benadering en Behandelwijze ook Inzicht in je (Pijn)-Klachten, de mogelijke Oorzaken, en vooral Inzicht in Jou Zelf als Mens. Petra Praat, Luistert en Handelt Recht Vanuit Haar Hart. Ze is een VERRIJKING zowel voor jou als(Mens)-Client maar zeeeer zeker ook voor de Algemene Hulpverlening in Nederland. Ik zou vele Reguliere Therapeuten/Hulpverleners willen aanraden eens een Consult bij haar te ondergaan, alleen al om Zelf te kunnen Ervaren, Hoe je met Clienten dient om te gaan!!!..... en Hoe het dus OOK kan.....!!!! Vanuit mijn Eigen Positieve Ervaring kan ik Petra dan ook Van Harte Aanbevelen. Je krijgt er Beslist Geen Spijt van!!!!
Joep uit Roermond heeft geschreven op 15 maart 2021 om 12:59
Sinds ik bij Petra langs ben gegaan heb ik veel minder last van nek- en schouderklachten. Echt een hele goede en geduldige aanpak.
John uit Reusel heeft geschreven op 18 december 2020 om 12:17
Zeer professionele en goede behandeling. Had veel nek en schouderklachten wat de Fysiotherapeut niet voor elkaar kreeg lukte Petra dit wel. Absolute een aanrader.
Jan uit S-G heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 13:50
Op advies van mijn vrouw heb ik voor mijn langdurige stress/angst klachten met Petra afgesproken voor een behandeling. Wat goed dat ik dat gedaan heb, waar ik thuis mijn ogen niet dicht durfde te doen, viel ik bij Petra bijna in slaap. De ontspannen omgeving en de rust die Petra uitstraalde, kalmeerde mij direct. Het was het zelfs waard om vanuit mijn woonplaats naar Hapert te rijden. Jammer genoeg is door Corona en ziekte een eind aan gekomen, maar als het weer kan, gaan we beide weer.
Chris uit Eersel heeft geschreven op 14 januari 2020 om 12:42
Een consult bij Petra is als een warm weldadig bad. Petra is betrokken en geïnteresseerd in de ander. Ze is oprecht en heeft geen oordeel. Je voelt je bij haar in veilige handen. Voor mij is zij een voorbeeld van hoe hulpverlening zou moeten plaatsvinden en buiten haar fijne manier van benaderen zijn haar behandelingsresultaten zeer positief. Zij heeft me daadwerkelijk van mijn klacht afgeholpen. Ik zou iedereen deze hulpverlener gunnen en aanbevelen.
Juliska uit Geleen heeft geschreven op 31 december 2019 om 16:41
Bij Petra een behandeling Cranio Sacraal Therapie ondergaan is een weldaad. Ze is zo zachtaardig en zo zijn ook de sessies, een zachte aanpak met aandacht voor je pijnpunten; rustgevend door haar uitstraling, je voelt de stress wegvloeien en de doorstroming in je lichaam op gang komen. Iedere behandeling voelt anders, maar ik ga altijd met een opgeruimd gevoel (vrij ademend...) weer naar huis. We leven in een tijd met veel prikkels die van invloed zijn op je gestel, ben heel blij met de ondersteuning die de Cranio Sacraal behandelingen me geven.