Ervaringen

van mensen

positieve woorden

Ervaringen

Heeft u een positieve ervaring met de Cranio Sacraal therapie of een van de andere behandelingen, laat het dan weten door een bericht op onze website achter te laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Joep uit Roermond heeft geschreven op 15 maart 2021 om 12:59:
Sinds ik bij Petra langs ben gegaan heb ik veel minder last van nek- en schouderklachten. Echt een hele goede en geduldige aanpak.
John uit Reusel heeft geschreven op 18 december 2020 om 12:17:
Zeer professionele en goede behandeling. Had veel nek en schouderklachten wat de Fysiotherapeut niet voor elkaar kreeg lukte Petra dit wel. Absolute een aanrader.
Jan uit S-G heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 13:50:
Op advies van mijn vrouw heb ik voor mijn langdurige stress/angst klachten met Petra afgesproken voor een behandeling. Wat goed dat ik dat gedaan heb, waar ik thuis mijn ogen niet dicht durfde te doen, viel ik bij Petra bijna in slaap. De ontspannen omgeving en de rust die Petra uitstraalde, kalmeerde mij direct. Het was het zelfs waard om vanuit mijn woonplaats naar Hapert te rijden. Jammer genoeg is door Corona en ziekte een eind aan gekomen, maar als het weer kan, gaan we beide weer.
Chris uit Eersel heeft geschreven op 14 januari 2020 om 12:42:
Een consult bij Petra is als een warm weldadig bad. Petra is betrokken en geïnteresseerd in de ander. Ze is oprecht en heeft geen oordeel. Je voelt je bij haar in veilige handen. Voor mij is zij een voorbeeld van hoe hulpverlening zou moeten plaatsvinden en buiten haar fijne manier van benaderen zijn haar behandelingsresultaten zeer positief. Zij heeft me daadwerkelijk van mijn klacht afgeholpen. Ik zou iedereen deze hulpverlener gunnen en aanbevelen.
Juliska uit Geleen heeft geschreven op 31 december 2019 om 16:41:
Bij Petra een behandeling Cranio Sacraal Therapie ondergaan is een weldaad. Ze is zo zachtaardig en zo zijn ook de sessies, een zachte aanpak met aandacht voor je pijnpunten; rustgevend door haar uitstraling, je voelt de stress wegvloeien en de doorstroming in je lichaam op gang komen. Iedere behandeling voelt anders, maar ik ga altijd met een opgeruimd gevoel (vrij ademend...) weer naar huis. We leven in een tijd met veel prikkels die van invloed zijn op je gestel, ben heel blij met de ondersteuning die de Cranio Sacraal behandelingen me geven.